Craciunul in maieu

Standard

Unde s-au dus vremurile cand eram mic si cand zapada imi trecea de glezne cand mergeam cu colindul  si aproape ca nu puteam deschide usa scarii de zapada. Unde sunt acele vremuri ? Astazi este Ajunul Craciunului iar vremea de afara nu dovedeste cu nimic asta. Am iesit afara putin mai devreme intr-un maieu si credeti-ma ca imi era destul de bine , este foarte cald afara. Probabil ca din ce inaintam in timp clima o va lua si mai mult razna , pentru ca este clar ceva se intampla ceva destabilizeaza axa pamantului astfel incat clima isi face de cap.

Tin minte cand eram mic ma trezeam la ora 5 si plecam de la ora aceea cu BUNA DIMINEATA si zapada o spulbera pe fetele noastre tocmai iesite de la caldura.Era foarte frumos atunci si nu ne pasa cati bani ne dadea oamenii cat aveam de castigat din asta . Pur si simplu ne simteam bine ca mergeam sa colindam , era o bucurie imensa pentru noi.Timpurile actuale nu dau nici un semn ca ar fi Craciunul acum .

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Mare dreptatee ai colee 😐 .. in ziua de azi copiii se duc cu colinduuu pt a afec banii de bauturaa si tigari ceea ce e foarte trist 😦 … si daca se simte o caldura sufleteacsa fata de cea de obicei care nu existaa astaa se datoreazaaa Craciunului … si pt ca odata in an e Craciun , atunci lumea e putin mai bunaa … insa de ar fi in fiecare zi ,oamenii nu ar mai fi asa buni, deoarece nu rezistaa si sunt ispititi sa faca pacate fara sa gandeascaa ca e cineva Sus 🙂 … Si bine spui … nu mai e acelasi Craciun cum era altadataa :-<

  2. Pai cum sa fie Craciun Adi cand vin copii la usa mea in ziua de Craciun sa ma colinde in ultimul hal ?
    Vin cu ” Capra ” si cu ” Ursul ” se plimba pe strazi…CUM MA ????
    In ziua in care (25 Decembrie) s-a nascut Isus Hristos ei vin la usa mea sa imi arate obiceiuri pagane si vor sa ii rasplatesc dupa ce ca sunt indignat?

    E trist, placerea a disparut si s-a instaurat economia de piata :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s