Protestul !

Standard

Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu insemna mai nimic… 3 zile nu vor muri ei… O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze… Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM, PETROMV, OMV! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei… ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata… FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina…

Reclame

Un răspuns »

  1. Asa deci, sa incep. Ce te face pe tine sa crezi ca in tara noastra este posibila o forma de protest impotriva a ceva? Oricare ar fi lucrul ala? Daca unii merg la benzinarii ca sa ” protesteze” cu o galeata de maruntis si spera sa scada pretul benzinei este o actiune stupida pentru ca nu obtin nici o reactiune din partea nimanui. Doamna de la caserie e posibil sa sufere un atac nervos incercand sa numere banii si cam atat. Baietii aia care pun preturile si care ii determina pe oameni sa faca o mascareala sunt undeva linistiti si fac misto pe baza acestei „mari revolte” impotriva pretului carburantului. Un 60% din pretul carburantului este incasat de stat si deci daca statul este de partea lor sa nu crezi ca se va schimba ceva. Ce spui tu aici ca ar trebui sa ii fortam pe unii sa scada pretul si ca toti romanii sa nu alimenteze de la o anumita companie sau ceva de genul este doar o fabula , sa ii fortam pe cei de la petrom sa scada pretul doar ca sa nu falimenteze e o povestire care face parte din randul basmelor. Daca in Romania pretul de 0.80 de bani al painii s-ar inmulti cu 3 , romanii ar fi indignati si s-ar certa cu vanzatoarea pentru ca painea este prea scumpa si intr-un final s-ar conforma cu pretul deoarece asa este forma majoritatii de a trata o problema, inchid ochii si tac din gura „lasa asa ca merge”. La fel s-a intamplat cu pensiile batranilor si cu pensiile cadrelor de armata si a tuturor. Salarii scazute cu 25% t.v.a. crescut si alte taxe si impozite marite. Romanul e doar indignat la inceput dupa care se conformeaza, nu e nimic nou care sa nu se fi intamplat pana acum.
    Romanii nu au avut niciodata un obiectiv maret ca natiune asa ca actiunile lor nu au valoare deoarece sunt doar niste prostii, nu vor obtine nimic pentru ca multi nu vor sa lupte si iau lucrurile de bune asa cum le sunt impuse. De ce? pentru ca asa au fost invatati…. e trist dar nimic nu se va schimba vreodata in Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s