Jos labele de pe net !

Standard

In ultima vreme sunt asaltat pe facebook de politicieni. Fie ei centrali sau locali, cu totii au invadat spațiul virtual și mă invită pe mine, cetațean de rând cu taxe si impozite de plătit mai mari ca ratingul lu’ Măruță, sau fiu prietenul sau fanul lor online.

Nu va e rusine ?! Ne invadați si ultimul spațiu care rămăsese al nostru, ultimul loc in care puteam fi cine vrem noi sa fim. Nu e suficient ca sunteți prezenți in viețile noastre, in casele noastre zilnic. La televizor, pe stradă in afise, la radio, acum vreți sa ne luați si netul.

Vreți să acaparați si această ultimă frontieră, copiați un model care la un anumit moment a avut succes, dar de ceea ce nu sunteti voi constienți e ca nu Facebook ul a ales presedintele, noi am facut-o! Singurul lucru care l-a facut Facebook-ul a fost sa unească intr-o singură constiintă vocea a milioane de oameni sătui de voi. Dar sa nu uitați că in spatele tastaturilor stăm NOI, care ne-am saturat de prosteală si care a votat masiv impotriva a tot ceea ce reprezentați.

Să nu credeți acum că dacă veți aborda același model veți avea același succes, să nu credeți că voi lupi ce sunteți vă puteți deghiza in scufiță. Și nu, nu vreau să fiu prietenul vostru, ce ați făcut voi să credeți că putem sta la aceeași masă, acum după ce ani de zile n-ați pus-o in cap. Jos labele de pe net. E al nostru!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s