Despre pile, relatii la ANL Navodari

Standard

11012305_554403514698827_647313154_n11016347_554403564698822_594090639_n10961781_554403601365485_337827344_n

Recent, a fost facuta publica lista cu fericitii viitori locatari ai apartamentelor ANL din Navodari. Majoritatea dosarelor depuse pentru apartamente au fost refuzate pentru ca cei care le-au depus NU AVEAU LOC DE MUNCA PE RAZA ORASULUI NAVODARI, AVEAU DEJA O PROPRIETATE PERSOANALA sau pur si simplu NU AVEAU DECLARATIE AUTENTIFICATA PRIVITOARE LA PROPRIETATE. Asta ar insemna ca toti cei 65 care vor primi in curand cheile de la apartamente se conformeaza cerintelor. Sau, cel putin, asa ar fii normal.
Mai jos, la o simpla analiza si la un simplu SEARCH PE GOOGLE am descoperit 13 apartamente din 65 care au fost date ILEGAL, PE RELATII!

4. Balosu Ionut, ARE PROPRIETATE PERSONALA, dar lucreaza la POLITIA COMUNITARA si este nasul lui Florian, SEFUL POLITIEI COMUNITARE NAVODARI
9. Caplan Nicolae, sotul/iubitul doamnei Petcu Rodica din PRIMARIE.
16. Ciurea Alexandru Sorin, (NECASATORIT, FARA COPII), presedinte tineret PSD Navodari.
18. Cojocaru Marius Catalin, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fostul presedinte PSD Navodari
26. Fratila Ovidiu Mihai, Preot in Oituz, fost angajat al POLITIEI COMUNITARE
28. Gagu (Buraga) Georgiana Andreea, (ARE UN APARTAMENT LA INTERNAT LA LICEU) nepoata lui Ion Apostol, trezorierul PSD Navodari
30. Holban Daniel, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fratele doamnei Aura Hoban, FINA LUI CHELARU FLORIN
39. Mihaila Radu Octavian, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fiul lui Mihaila Gabriel de la Politia Comunitara
44. Petcu Adelina Cristina, fica lui Petcu Rodica din PRIMARIE
55. Surdu Liviu Marian (NECASATORIT, FARA COPII) , fiul consilierului PSD Navodari Surdu Marian.
57. Tanase Alexandru Eugen, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fiul doamnei Tanase Angelica de la poarta (PRIMARIE)
60. Tudorica Andreea Olimpia, NU ARE LOC DE MUNCA IN NAVODARI, fica doamnei Tudorica Georgeta de la Casa Casatoriilor.
64. Vasile Alin Iulian (NECASTORIT, FARA COPII), proprietarul restaurantelor “La Sueta”, un apropiat al PSD Navodari.

Daca aveti informatii si despre alte personane din acea lista care au obtinut pe nedrept acele locuinte, postati aici, faceti-le publice! Exista familii cu copii care nu au unde sa locuiasca, insa din pacate pentru ei nu au avut relatii pentru a primi un apartament, sau macar o garsoniera in acele blocuri. Se pare ca sloganul PSD Navodari este “Votati-ne si o sa avem grija de noi”.

In urma acestei mici cercetari, voi trimite mail la sediul ANL Bucuresti sa cerceteze modul in care au fost impartite acele apartamente.

Asteptam ca jurnalistii locali (si aici ma refer la jurnalistii adevarati, nu la cei de carton) sa inceapa o ancheta jurnalistica si sa faca publice toate informatiile oferite de noi si ce vor mai descoperi.

Reclame

19 răspunsuri »

 1. Nu cred ca a fost greu sa obtina informatiile, dupa cum singurel zice mai sus „in urma unui search pe google „.Inainte de a aduce insulte si a scrie minciuni,dragul meu,ar fi mai bine ca searchul tau pe google sa fie mai profund.Alina Ursu care este pe listele ANL, este maritata de ani buni,are un copilas de aproape 6 ani , a muncit si munceste in Navodari.Nu neg ca e posibil mai bine de jumatate sa fie pila cuiva,nu contest ca sunt altii care indeplinesc conditiile si de ani buni nu sunt bagati in seama si-mi pare sincer rau,habar nu am cum s-au facut si cum se fac aceste „nominalizari” ANL dar atunci cand faci niste afirmatii si mai dai si nume ar fi bine sa ai si sustinere ca nu cumva sa ajungi si tu pe lista cuiva .Asa ca aduna informatii corecte si acolo unde ai gresit vino cu niste scuze ,ca asa ar fi frumos .

 2. Pozitia 63 VASILE ALEXANDRU-CRISTIAN zis FASOLE (NECASTORIT , NU ARE COPII) lucreaza la Politia Comunitara si este cumnatul Consilierului MORUZI VASILE.

 3. 58-TEODORESCU MIHAIL-necasatorit lucreaza la LTV ceva relatii prin primarie
  57-TANASE BOGDAN-casatorit fara copii cu apartament al sotiei un apropiat al celor din psd acesta facand parte din pnl

 4. Stimate Chelaru, imi e rusine sa zic dar in 2012 te-am votat.
  Repartitia locuintelor s-a facut doar pe pile.Va soliciti in mod public analiza tuturor dosarelor transparent. Nu se poate sa motivati autentificare de la notar atat timp cat la depunerea dosarelor o conditie era adeverinta de la notar ca nu detin propietate.
  La legislativul trecut a-ti impartit loturi pentru prieteni, si nu ca fraierii in Peninsula ci pe malul lacului.Acum aceleasi persoane au primit si apartament.Exemple:SURDU, VASILE, RANCIU etc.
  SICTIR total, rusine.
  Cum sa fie corect cand te afisezi cu masina noua, FORD, MERCEDES, iti deschisi inca un restaurant si vacante prin europa si “primesti” apartament de la primarie ca un bun cetatean – nu, esti pila primariei.
  REDISTRIBUIREA ANL IN MOD OFICIAL

 5. Roua Anamaria saracuta, se plimba prin Italia de necajita ce e, probabil acolo a aflat vestea. Necasatorita, fara copii, lucreaza la celebrul salon al Luminitei, deci probabil s-a lipit ea de vreo doamna ceva prin primarie 🙂

 6. :)))) Omu face chiar bine ca trimite lista aceea la bucuresti sa ii bage dracu odata la puscarie pe astia din primarie ca sunt magari care inca nu sau facut publice si cand se vor face Domnu chelaru va ajunge unde este Matei acum

 7. Andreea Tudorica lucrează în Năvodari, este farmacista! Holbam Daniel nici nu lucrează în Năvodari, nici nu este căsătorit! În plus, adresa din buletin este doar de fațada, el locuiește în constanta! Dar este fratele finei lui chelaru, care lucrează la primărie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s