Imi cer scuze pentru prostia ta, Dorian I(diot) Hapurnea

Standard

Untitled-2

Incep prin a-mi cere scuze inainte de toate pentru ca abia astazi ti-am vazut postarea si asta la semnalarea unui prieten, desi tu ai postat din 22 ianuarie. Nu e vina mea ca esti un nimeni si nici nu-ti urmaresc activitatea „jurnalistica”.

Imi cer scuze ca mi-am permis sa vorbesc cu marele Valentin Vrabie, nu am facut-o in calitate de OPERATOR IMAGINE al TV Neptun, am facut-o in calitate de cetatean al judetului CONSTANTA. Iar daca domnul Vrabie are de gand intr-adevar sa candideze la sefia CJC si intr un fel sau altul imi va cere si mie votul, nu ar trebui sa il deranjeze critica, mai ales din propria sa ograda.

Iar daca iti permiti nesimtirea sa afirmi despre ce am eu sau nu habar despre comuna Pestera, intreaba-l pe Vrabie despre contractele de imaginea pe care le are cu presa constanteana (am glumit, stiu ca si tu mananci de acolo, normal ca stii ). Pentru ca eu nu am ajuns deloc intamplator prin Pestera, am facut-o in perioada in care eram operator de imagine al postului Litoral TV, poate asta te va face sa intelegi mai multe.

Ca un mic sfat, prietenesc, mai sterge-te la gura dupa ce pupi in fund, nu de alta, dar risti sa-ti mai ramana putin rahat si te dai de gol. Si n-am vrea sa faci asta, ca doar te bati cu pumnii in piept ca esti neinchiriat! Oare prietenul tau Comanescu ce mai zice ? Si cu asta am spus tot, nu de alta dar esti un nimic  ca sa iti dea cineva prea multa importanta.
Reclame

3 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s