Dacă nu avem drumuri, nu ne luaţi banii !

Standard

11141127_690585481086823_6978980946002855577_o

Astăzi am început o campanile de strângere de semnături pentru returnarea impozitului auto pe anul 2015 sau scutirea tuturor cetățenilor orașului Năvodari care dețin autoturisme de impozitul auto pe anul 2016.

Atâta timp cât noi nu am avut condiții decente de drum mai mult de un an de zile pe ruta Năvodari-Mamaia iar acum, mai nou, și pe ruta Năvodari-Lumina, mulți dintre noi avariandu-și mașinile și reparandu-le din bani propri, consider că ar fi corect să ni se înapoieze impozitul auto pe anul în curs sau să fim scutiți cu toții de impozitul auto pe anul viitor.

Cum s-a putut votat o hotărâre de consiliu local pentru ca angajații primăriei să fie scutiți de la plata impozitului pentru clădirile de domiciliu și terenurile aferente, așa se poate vota și o hotărâre de consiliu local pentru cetățenii orașului Năvodari care și-au avariat mașinile din cauza drumurilor foarte rele.

Vom continua să ieșim zilnic pe străzi, până strângem un număr substanțial de semnături, după care le vom depune la primărie. Pe lângă faptul că adunăm semnături pentru petiție, le înmânam cetățenilor care dețin autovehicule și o cerere tipizată pe care o poate depune fiecare la primărie.

Am atașat mai jos o poza cu această cerere tipizată. Distribuiți și prietenilor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s