La Năvodari banii pentru performanţă sportivă nu sunt pentru toată lumea

Standard

11070091_402739829907333_2990027726624953135_n

Fosta echipă de Juniorii 1 CS NĂVODARI HANDBALL nu vor primii fonduri pentru înfiinţarea unei echipe de seniori deşi aceastia au făcut în acest sezon o performanţă remarcarcabilă, unde au reuşit să se califice la Turneul Semifinal de la Reşiţa.

Astfel Primăria şi Consiliul Local Năvodari împiedică o continuare şi o dezvoltare firească a handbalului navodarean. Mai mult decât atât aceştia nu mai sunt lăsaţi nici să efectueze antrenamente în Sala Sporturilor din Năvodari. Fără echipa la nivel de seniori înseamnă o irosire a talentelor pe care Clubul Sportiv l-a produs şi îl va produce de acum încolo la nivel de juniori. Dacă echipele ajung în stradă imediat după finalizarea junioratului, asta înseamnă că majoritatea tinerilor vor abandona acest sport. Astfel ajungem să ne întrebăm care mai este rostul echipelor de juniori, dacă ele nu vor servi ca pepinieră unei echipe de seniori care să poate face performanţă cu ajutorul tinerelor talente năvodărane.

Rugăm astfel Primăria şi Consiliul Local să reconsidere această decizie.

Reclame

2 răspunsuri »

    • Uite ca baietii astia care fost aici sunt acum in lotul HC Farul Constanta… La Navodari au fost bani pt o echipa de fotbal in prima divizie dar pt o echipa de handball in liga a 2 a nu sunt bani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s